Aanmelden

We vinden het belangrijk om met elke nieuwe ouder en leerling kennis te maken. Daarom nodigen we geïnteresseerde ouders uit voor een kennismakingsgesprek met onze directeur Hilda Smit. In dit gesprek willen we onze nieuwe leerling en zijn of haar ouders leren kennen. Ook willen we graag vertellen over onze school; over onze christelijke identiteit, onze passie om onze leerlingen te vertellen dat ze kinderen van God zijn en geliefd door Hem.
We leggen uit hoe we ons onderwijs vormgeven en hoe we werken en op zoek zijn naar de talenten van onze leerlingen.

Normaal hebben we gedurende het jaar verschillende momenten waarop we open zijn voor nieuwe ouders. Maar door de huidige maatregelen omtrent het Covid-19 virus kunnen we helaas geen informatieavonden en een open ochtend organiseren.

Heeft u belangstelling voor ons onze school dan bent u van harte welkom om op afspraak onze school te bekijken.
U kunt dan kontakt opnemen met Hilda Smit 0321-31455. Ook voor meer informatie over onze school kunt u haar bellen.